Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Summit KanGoe:

Aanpakken die prikkels!!  • Ervaar jij momenten dat de digitalisering je te veel in je macht krijgt? Al die social media posts, online meetings, automatische meldingen van je smartphone, … worden je soms wat te veel? Wil je minder digitale prikkels? Hoe snoer je je smartphone alvast de mond?

  • Aardig gevonden willen worden, anderen willen helpen, conflicten vermijden, .. Herkenbare redenen waarom je moeite hebt met neen zeggen? Maar je beseft dat het nodig is om trouw te blijven aan jezelf. Hoe zeg ik dan neen zonder mezelf te verliezen?

  • Welke impact heeft voeding op ons humeur? En op onze gezondheid? Zowel fysiek als mentaal. Wordt jij al onrustig als je nog maar aan bepaalde smaken denkt? Of kan je jezelf ook echt gelukkig eten?

  • Hoe stressgevoelig ben jij? Wat bepaalt dat de ene gevoeliger is voor stress dan de andere? Hoe zorg je dat je van overprikkeling niet in overspanning geraakt?  
 
Veel vragen maar nog meer antwoorden vind je in het eerste gratis summit van KanGoe van 26-29 oktober 2020.

Deze summit bestaat uit een reeks van 4 super interessante webinars. Telkens gemodereerd door Karolien Marck van KanGoe en een expert met kennis van zaken.

Stuk voor stuk interessante onderwerpen gelinkt aan onze maatschappij vol prikkels waarin het als gevoelige mens soms moeilijk overeind blijven is. Jij krijgt van ons telkens op slechts 1,5 uur tijd waardevolle kennis, inzichten en inspiratie. Elk webinar start om 19u zodat het tijdig gedaan is en het blauwe licht van je pc of tablet je nachtrust niet verstoort.

Ben je geprikkeld (😊) door de onderwerpen van deze summit? Schrijf je dan nu in!

Wil je eerst nog wat meer weten over de inhoud en de experts? Dat spreekt voor zich!!
 
Webinar van 26 oktober door Christine Wittoeck:           Snoer jouw smartphone de mond
Tijdens deze sessie geeft Christine je naast inzichten rond digitale overprikkeling ook praktische tips. Ze zoomt hierbij in op je smartphone. Overgoten met de nodig humor, voorbeelden en zelfrelativering maakt ze van jouw smartphone jouw beste vriend.

Christine Wittoeck, moeder van 2 millennium dochters en sinds 2013 bezielster van Digital Detox Academy. Digitale overprikkeling was brandstof van haar burnout. Als informaticus zag ze het niet aankomen, doch na 25 jaar in IT en Telecom deden ze het licht uit. Ze besefte dat ze zelf voor een groot deel die overprikkeling aan banden kon leggen en dat deed ze ook. Ze gelooft dat we gezond en bewust kunnen leven mét digitale middelen, zonder de voordelen ervan te moet missen.

Webinar van 27 oktober door Mien Gheysens:                  Neen is ok
Deze workshop geeft je inzicht in de mechanismen achter ‘the disease to please’. Je gaat dieper in op hoe je je grenzen kan bepalen en duidelijk maken dat je iets niet wilt doen. Er worden tips en tricks gegeven om diplomatisch neen te zeggen en op die manier bewust te kiezen voor jezelf.

Als coach met een FOMO-verleden heeft Mien Gheysens de doorleefde ervaring én know-how om hiermee aan de slag te gaan. Mien coacht in persoonlijk ondernemerschap en begeleidt mensen om hun volle potentieel te benutten en hun #lifegoals te bereiken.

Webinar van 28 oktober door Barbara Roelants:              Een buikgevoel voor Happiness
Wàt je eet, heeft een heel grote impact op hoe we ons voelen en presteren. Want voeding is onze enige bron van energie en voedingsstoffen om ons lichaam draaiende te houden. Tijdens dit webinar geeft Barbara je tips om intuïtief te kiezen voor de juiste voeding, ook op emo-momenten.

Barbara Roelants, een enthousiaste West-Vlaamse, woont met haar muzikale Yves, 2 eigen tieners en 2 plustieners aan de rand van Leuven. Na het volgen van een orthomoleculaire opleiding ondersteunt ze nu, met haar bedrijf Plan B, gedreven mensen om voortaan voor de gezonde optie te kiezen. Zodat ze elke dag de energie hebben om hun dromen waar te maken. ‘Logisch nadenken’ en ‘Keep it simpel’, zijn haar 2 favoriete leidraden.

Webinar van 29 oktober door Annelies De Roover:        
Hoe stressgevoelig ben jij?

Een interactief webinar over overprikkeling en stressgevoeligheid. Wat zorgt ervoor dat de ene gevoeliger is dan de andere? Wat is stress en hoe ontstaat die? En uiteraard met praktische tips over hoe je stress voorkomt of aanpakt.

Annelies De Roover is een gedreven psychotherapeut en energie-transformatiecoach met een schop-onder-je-kont mentaliteit. Met haar bewezen Energie-methode(tm) hebben reeds 1.500 ondernemende vrouwen blijvend de weg gevonden naar balans, harmonie en veerkracht.
 
Ben je nu helemaal overtuigd dat je dit niet kan missen? Schrijf je dan nu in met 1 klik voor de 4 webinars.

Kan je er niet bij alle 4 zijn? Geen probleem, een replay wordt beperkte tijd voorzien. 


prikkel(w)arme groetjes,
Karolien


Presentatie door
Karolien Marck - Bedenker KanGoe
en afwisselend per webinar met:
Christine Wittoeck - Digital detox academy
Mien Gheysens - Lifegoal coaching
Barbara Roelants - Ik ga voor plan B
Annelies De Roover - Balans, Harmonie en   Veerkracht

Duur
90 minuten (incl. vragen beantwoorden)

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer of tablet.